Naslovna Najnovije vijesti Demokrate Pljevlja – Formiran MO Lovćen

Demokrate Pljevlja – Formiran MO Lovćen

6
SAOPŠTENJE DEMOKRATA PLJEVLJA
Pljevaljske Demokrate nastavljaju da se organizuju u svim djelovima opštine Pljevlja. Ovoga puta je formiran Mjesni odbor Lovćen čiji su članovi izabrali rukovodstvo. Za predsjednika mjesnog odbora izabran je Aleksandar Bajčeta dipl.ing.poljoprivrede, dok su za potpredsjednike izabrani Svetlana Tošić, Mile Tešović i Milorad Bujišić, a za sekretarku Arialda Memić. Sastanku su prisustvovali predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja Milojica Tešović, potpredsjednica Vesna Lončar i portparol mr Emir Bidžan.
Na sastanku je konstatovano da podrška Demokratama konstantno raste i da se svakodnevno bilježi priliv novih članova, što je potvrda povjerenja građana Pljevalja u politiku Demokratske Crne Gore i njenog predsjednika Aleksu Bečića. Politika pomirenja pobjeđuje na svim terenima pokušaje DPS Organizovane kriminalne grupe i njihovih satelita da podijele porodice, komšije, prijatelje, da zavade braću sa ciljem opstanka na vlasti. Pokušavaju raznim metodama da zaustave napredovanje Demokrata, ali protiv ljudi čistih ruku i svijetla obraza nikada nisu mogli niti će moći oni koji su uprljali ruke pljačkama, kriminalom, podvalama, ucjenama, pritiscima i podjelama. Zato ne postoji više ni jedna dilema da su Demokrate budućnost, a da je DPS tamna prošlost.
Demokratska Crna Gora će kao najjača i najorganizovanija partija u Pljevljima već od proljeća sasvim izvjesno biti predvodnik razvoja grada. Oni koji su iznevjerili i prevarili građane, oni koji nisu ispunili ni jedno obećanje i koji uništavaju našu životnu sredinu i otimaju naša bogatstva, biće politički poraženi i biće im zadat takav politički udarac od koga se više nikada neće oporaviti – poručeno je sa sastanka MO Lovćen pljevaljskih Demokrata.

6 KOMENTARA

  1. Što su postali aktivni ovi sa adrese:Organizovanog krimilala br. 1.Budućnost je izvjesno Spuški put 1. i jedini,trabunjli vi o četnicima, partizanima,marsovcima,džedajima vi ste gotovi i TAČKA.

    • „Perooo“, ooo „Perooo“… a neka brato, ne zapomagaj toliko i ne huli jadan,
      dobićeš i ti, malo jes problem sa tim manjim brojevima, Preśednik vam pokupi sve, ali neka…biće do izbora još
      ne śekiraj se. Znaš ono doćeraju auto iz Pg i izbačuju vam iz gepeka 🙂

  2. Od Lovcena klice vila: Glasacemo svi za Mila! Hahahahaha… A dzaba vam sve, patisite malo! Poceli su vicevi o vama da se pricaju hahahahaha!

Comments are closed.