Naslovna Najnovije vijesti Brašanac – Sloboda i mladost se ne mogu uhapsiti

Brašanac – Sloboda i mladost se ne mogu uhapsiti

0

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST KLUBA MLADIH NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE PLjEVLjA

Progon Specijalnog državnog tužilaštva nad Demokratskim frontom dokazuje da se režim nalazi u rasulu i panici. Najnovija hapšenja mladih DF-a neće nas uplašiti i obeshrabriti da nastavimo borbu za slobodu svih građana.
Između ostalih, uhapšen je naš sugrađanin Petar Drašković, čija je jedina krivica to što je blizak saradnik lidera Demokratskog fronta, dok ga režimsko tužilaštvo tereti za organizovanje kriminalnih grupa i pranje novca. Naravno, niko razuman ne može povjerovati da je Petar Drašković u saradnji sa takođe nevino okrivljenim kolegama Ivom Bajković i Lukom Radunovićem učestvovao u pranju novca. Tužilaštvo za to nema dokaze i nikada ih neće ni imati! Riječ je o neslućenoj odmazdi režima nad mladim ljudima i njihovim porodicama samo zato što podržavaju Demokratski front. Ubice, lopovi, šverceri, kumovi i prijatelji Duška Markovića i Mila Đukanovića slobodno kradu, ubijaju, a vi hapsite slobodu i mladost! Sloboda se ne može uhapsiti!!!
Dužnost svakog slobodnog građanina je da se digne na noge i da odnarođenu vlast zajedno pošaljemo na smetlište istorije. Sigurni smo da će svi ozloglašeni pripadnici režima uskoro zažaliti što su i pomislili da na pravdi Boga hapse naše hrabre ljude na koje treba da bude ponosna cijela Crna Gora!
Svaki slobodni i mladi čovjek u Crnoj Gori danas je Petar Drašković, Iva Bajković i Luka Radunović.
Poručujemo režimu da nas ne može sve pohapsiti!!!
„Novac neće stvoriti uspeh , stvaranje slobode hoće!“

KLUB MLADIH OO NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE
PREDSJEDNIK
NEMANjA BRAŠANAC