Naslovna Vijesti Društvo U BOROVICI UKLONJEN BILBORD SA TROBOJKOM

U BOROVICI UKLONJEN BILBORD SA TROBOJKOM

2

Kako je ranije najavljeno u saopštenju Komunalne policije nastavljeno je sa uklanjanjem murala koji kako piše u saopštenju između ostalog negiraju državnost i državne simbole Crne Gore.

U subotu 25.01. osvanuo je bilbord sa trobojkom u Borovici. Kako su napisali na društvenim mrežama pojedini korisnici, bilbord je oslikan u trobojku kao reakcija na krečenje murala sa trobojkom u podgoričkom naselju Zlatica.

Kako Pv portal nezvanično saznaje bilbord je postavilo privatno lice, tačnije privatna firma porodice Cvijović. Jedan od vlasnika te firme, Predrag Cvijović, nedavno je kao odbornik vladajuće većine prisustvovao sjednici lokalnog parlamenta na čijem je dnevnom redu bila rasprava o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti. Tu sjednicu su inače bojkotovali odbornici vladajuće koalicije, osim Cvijovića i Pivljanina, tako da se nije mogla voditi rasprava jer nije bilo kvoruma.

Bilbord je inače postavljen još prije desetak godina i na njemu je ranije reklamiran ugostiteljski objekat u blizini. Poslednjih par godina bilbord je bio prazan.

Prema našim saznanjima i ako je bilbord postavila porodica Cvijović, on se većim dijelom nalazio na zemljištu koje pripada Rudniku uglja. Upravo, mehanizacija ove kompanije intervenisala je prilikom uklanjanja bilborda koji je bio oslikan u trobojku.

Foto:facebook

2 KOMENTARA

  1. Koliko loše radi komunalna policija govori i činjenica da je bilbord stajao više godina, i da nije bilo trobojke komunalna policija nebi se sjetila da ga ukloni.

Comments are closed.