Naslovna Najnovije vijesti Odbojkašice Rudara na korak do finala plej ofa, potrebna im pobjeda protiv...

Odbojkašice Rudara na korak do finala plej ofa, potrebna im pobjeda protiv Galeba u Baru

0

 

Galeb Poliklinika Hipokrat ugostiće ekipu AOK Rudara u SC “Topolica” u 17 časova, a tim iz Pljevalja pokušaće da pobjedom okonča polufinallnu seriju. U slučaju da Galeb prvi put ove sezone povjedi Rudar majstorica će se u subotu igrati u Pljevljima. Rudar je do sada tri puta savladao Galeb, dva puta u prvenstvu i prije nekoliko dana u prvoj polufinalnoj utakmici u pljej ofu.  Međutim svaka utkmica je bila je neizvjesna do samog kraja. U prvoj utakmici Rudar je u Baru savldao Galeb sa 3:1, po setovima je bilo 25:18, 25:15, 25:20, 25:15. U drugoj utkmici u Pljevljima bilo je dosta uzbuđenja na kraju Rudar je pobjedom od 3:2 obezbjedio drugo mjesto, po setovim je bilo 17:25, 25:15, 25:22, 21:25, 18:16. U prvoj utakmici plej ofa koja je odigrana u subotu bilo je 3:1 (17:25, 25:15, 25:20, 25:21).

Kapiten Rudar Marija Bojović, koja je za sajt odbojka.me izjavila da Rudar u ovaj meč ulazi sa više samopouzdanja, jer su kući pobijedom u “Adi”  povele trku u borbi za finale. Marija je kazala da se njene klubske drugarice rasterećene, ali sa druge strane i oprezne.

Ako nam se ukaže prilika, želimo već u srijedu  staviti tačku na  polufinalnu seriju. Očekujemo dobru igru ekipe Galeba,  igraju na domaćem terenu, ali i našu … sve u svemu očekujem kvalitetnu odbojkašku predstavu”, izjavila je kapitenka Rudara, Marija Bojović za sajt odbojka.me.

PLAKAT ZA GALEB-RUDAR

 

GELAB POLIKLINIKA HIPOKRAT: Nikolić, Tuševljak, Tvrdišić, Ćaćić, Mašanović, Krkalović, Stanišić, Kostić, Čavić, Vujović, Barjaktarević, Mumović, Marotić. Trener: Nikola Masoničić.

AOK RUDAR: Bojović,  Čakar, Vučetić, Milinković, Svrkota, Bulatović, Smolović, Marković, Džaković, Stanić, Vujadinović, Petrović, Knežević. Trener: Nataša Marković.

Ovaj utakmicu možete pratiti UŽIVO:

http://mnesport.me/snimci-odbojka/4860-galeb-rudar-2-utakmica