Naslovna Najnovije vijesti Trka za srećnije djetinjstvo 30. septembra

Trka za srećnije djetinjstvo 30. septembra

0

U organizaciji Crvenog krsta Pljevlja dana 30.septembra 2017.godine sa početkom u 10h na gradskom stadionu Pod Golubinjom održaće se dvanaesta po redu humanitarna I sportsko-rekreativna manifestacija ‘Trka za srećnije djetinjstvo’.

Ova jedinstvena manifestacija u Crnoj Gori po kojoj je naša organizacija prepoznatljiva i u regionu okuplja učenike osnovnih škola kao i predškolskih ustanova sa teritorije opštine Pljevlja,tako da kao i prethodnih godina očekujemo veliki odziv kako učesnika tako i posjetilaca.

Cilj akcije je animiranje učenika kako bi učešćem u trci i kupovinom startnih brojeva sakupili novčana sredstva za pomoć socijalno najugroženijim učenicima i djeci bez roditeljskog staranja. Takođe, prikupljena sredstva mogu se namjeniti, zdravstvenim, socijalnim, prosvetnim ustanovama, sportskim klubovima ili pojedincima kojima je pomoć potrebna.

Moto i ovogodišnje akcije je „Zajednički nam je cilj – dođite na start“ tako da pozivamo sve sugrađane da dođu u subotu 30.09. u 10h na gradski stadion Pod Golubinjom i svojim prisustvom uveličaju ovu jedinstvenu manifestaciju u našem gradu.