Naslovna Najnovije vijesti Kvalitetan odnos sa kupcima recept za uspjeh

Kvalitetan odnos sa kupcima recept za uspjeh

0

Kompanija “UNO-NK”vodeći je lanac prodavnica obuće sa kvalitetnom ponudom, prepoznatljivom uslugom i najpovoljnijim načinima plaćanja. Danas njihova prodajna mreža broji 35 maloprodajnih objekata u 19 crnogorskih opština, kao i 2 u Trebinju sa tendencijom i planovima daljeg tržišnog širenja.
Prodajni objekti kompanije se nalaze na najatraktivnijim lokacijama što omogućava lak pristup veoma kvalitetnoj obući i modnim dodacima po izuzetno povoljnim cijenama, uz najfleksibilnije načine plaćanja. U radnjama UNO obuće možete iskoristi mogućnost trgovine do 12 mjesečnih rata, za penzionere i članove njihovih porodica su potrebni samo poslednji ček od penzije i lična karta ili izvještaj iz banke.
U buticima širom Crne Gore i u Trebinju očekuje vas Veliki izbor prepoznatljivih brendova : Cesare Paciotti,Tamaris, Alpina, Skandia, S’Oliver, Paar, Rieker, Zen, Iceberg, Ambitious, Florida, EB Studio, Bona, Obuća Pavle, US Polo, Tom Tailor, Dockers, Fly London i mnogi drugi. Trenutno je u prodajnoj mreži aktivno 9 maloprodajnih objekata u Nikšiću, Podgorici, Bijelom Polju, Pljevljima, i Trebinju, koncipiranih kao OUTLET – trajno niske cijene.

Od aprila mjeseca kompanija “UNO-NK” predstavila je i novi koncept. UNO PREMIUM radnja, koja se nalazi na prvom spratu šoping mola Delta City u Podgorici,bazira se na ponudi visokokvalitetnog asortimana obuće i torbi za sve prilike, koji obuhvata najpoznatije svjetske brendove.

Kompanija je odnedavno pristupila sertifikacijskom programu Customers’ Friend (Prijatelj kupaca), međunarodne organizacije ICERTIAS. Time je potvrdjen status koji već godinama njeguje na tržištu, kao firma koja pruža uzornu uslugu svojim kupcima, nudeći izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post-prodajnih usluga.

Orijentisanost prema zadovoljavanju potreba i želja svojih kupaca, kompanija “UNO – NK”već je dokazala osvajanjem međunarodnih medaljau kategoriji lanac trgovina obućom:Best Buy Award – za najbolji odnos cijene i kvaliteta iQUDAL – QUality meDAL – broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu.

Prestižna priznanja dodatni su podsticaj za dalji razvoj svakog segmenta odnosa sa kupcima, u cilju pružanja vrhunskog korisničkog iskustva i što većeg nivoa kvaliteta, ne samo proizvoda, već i usluga.

Glavni cilj kompanije je da ponudi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače.Zaposleni u kompaniji UNO – NK i dalje će se truditi da svojim klijentima ponude proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima, uz najpristupačniju moguću cijenu, posebno obraćajući pažnju nacjelokupno korisničko iskustvo i podršku nakon prodaje samog proizvoda.

Obuća UNO svoju poziciju na tržištu uspješno je gradila zajednički sa svojim kupcima, postavši jedno od najbrže rastućih preduzeća. U ovom trenutku kompanija broji više od 200 zaposlenih sa karakterističnim programom obuke i konstantnim prijemom talentovanih mladih ljudi.