Naslovna Najnovije vijesti Najbolji Berina i Miloš

Najbolji Berina i Miloš

5

Najbolji sportista Pljevalja za godinu na izmaku je kapiten Rudara i čovjek koji je jedan od zaslužnijih za osvajanje Kupa Crne Gore Miloš Radanović, dok je najbolja sportiskinja šahistkinja Berina Ajanović. Ajanović je nedavno postala državni prvak u ubrzanom šahu, a u maju postala je šampionka Crne Gore za mlađe šahiste.

dacic-filip-i-epic-uros

Za najperspektivnijeg mladog sportistu do 16 godina izabran je Uroš Čepić, koji je kao član KK „Potoci“ u maju postao prvak Crne Gore u katama. Čepić je kao reprezentativac već tri godine uzastopno učesnik balkanskih šampionata i osvajač mnogobrojnih medalja sa jakih internacionalnih karate turnira.

miona-vucetic

 

Za njaperspektivniju mladu sportiskinju do 16 godina izabrana je članica AOK Rudar Miona Vučetić, koja je sa seniorskom ekipom igrala finalni turnir Kupa, finale plej ofa, osvojila medalju sa kadetkinjama i juniorkama AOK Rudar, a članica je kadetske selekcije Crne Gore.

breznica

Za sportsku ekipu godinu izabrana je ekipa FK Breznice, prvak Crne Gore u ženskom fudbalu i učesnik kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

mladji-pioniri-kkpv

Po odluci komisije za najboljeg trenera izabrana je trener KK Pljevlja Ranko Knjeginić, koji je prošle sezone vodio dvije selekcije ovog kluba, a sa pionirima u finalu državnog prvenstva poražen je od Budućnosti.

reli-borjan

Za najboljeg sportskog radnika izabran je Borjan Džogaz, namještenik za sport, vođa ekipa Pljevalja na MOSI u Rogatici, košarkaški trener i delegat, organizator brojnih takmičenja kao što je turnir „Baci drogu u koš“

sava

Na posebnoj svečanosti biće dodojeljenje specijane plakete Savi Vuloviću, za ostavrene dobre rezultate u atletici,

Fadilu Bosoviću za obajvljenu knjugu „Sport u Pljevljima“ i Besaletu Besku Hadžaliću za dobrinos razvoja sporta u opštini Pljevlja.

 

5 KOMENTARA

    • Kad je to vrijeme, da li neko ako je nagradjivan nema pravo dalje za nagradu? Onda ni Mesi i Ronaldo „nepravedno“ su nekoliko puta nagradjeni zlatnom loptom. Ne nagradjuju se licnosti, vec rezultati, dakle u pitanju je sport.

  1. Da nije Petrica,Cerovica,Salihovica,Alikavazovica i Odbojkasica niko nebi znao da u Pljevljima postoji sport.
    oni su nasi ambasadori koji promovisu grad i drzavu a nisu dobili priznanje.
    samo pogledajte koliko rekorda i pobjeda imaju.
    kad nas napuste i odu iz pljevalja ovi sjajni sportisti tek cete shvatiti koliko ste pogrijesili.

  2. Kada vidimo kako je komisija odradila, moramo se upitati cime i kako je se rukovodila. Gdje su u ovom trenutku vjerovatno i najperspektivniji sportisti grada Eldar Salihovic i Aldemar Alikavazovic, vlasnici drzavnih rekorda u vise disciplina, i to ne samo u juniorskoj vec i seniorskoj konkurenciji, koji vrijedno sakupljaju svijetske bodove, uzimaju pregrst zlatnih medalja, i najmanje kostaju ovaj grad. Ocigledno je da se njihovi rezultati, samo statisticki prate.

Comments are closed.