Naslovna Sport Fudbal Pljevlja uspješna na startu

Pljevlja uspješna na startu

0

SJEVERNA FUDBALSKA REGIJA 1. KOLO

Pljevlja-Fair Play 1:0 (0:0)

Stadion pod Golubinjom. Gledalaca oko 100. Sudija: Amir Šulović. Pomocnici: Stefan Bogavac i Zoran Anđelić (svi iz Pljevalja). Strijelci: Lučić u 73. minutu za Pljevlja. Žuti karton: Ljuca (Fair Play)

PLJEVLJA: Despotović, Hrastovina, Matanović, Dimković, Čolović, Đurović, Vukojičić (od 45. Srna), Alavać, Jeremić, Mrdak (od 45. Lučić), Jonuz (od 45. Vuković),

FAIR PLAY: Eco, Gredić, D.Ljuca, Fatić, Kanalić, Pućurica, Borančić (od 81. Hadrović), Kovačević (od 33. Kuč), Šiljak, A.Ljuca, Smailović.

Psihološka barijera prve utakmice u prvenstvu nije dozvolila ekipi Pljevalja da igra onako kako se očekivalo i koliko može ova ekipa. Utakmica se igrala po nesnosnoj vrućini što je bila dodatna otežavajuća okolnost. Gosti iz Bijelog Polja, uspješno su se branili, a igrači Pljevalja nisu uspjeli da zatresu mrežu i pored pet-šest stopostotnih prilika za gol.

PLJEVLJA-FER PLEJ (2)

Ipak u 73. minutu iskusni Boris Lučić uspio je da ukroti jednu loptu koja se odbila od odbrane gostiju, nakon 12. kornera Pljevalja, i sa sedam metara smjesti je u mrežu. Već u četvrtak, od 16 sati, Pljevlja pod Golubinjom igraju polufinalnu utakmici Kupa Sjeverne regije sa ekipom Petnjice.

Blagoje Brajković