Naslovna Vijesti Društvo Dvodnevna radionica na temu „Znanja i vještine potrebne za razvoj startapa“ biće...

Dvodnevna radionica na temu „Znanja i vještine potrebne za razvoj startapa“ biće održana u ponedjeljak i utorak

0

Dvodnevna radionica na temu „Znanja i vještine potrebne za razvoj startapa“ biće održana u ponedjeljak i utorak u prostorijama Sekretarijata za evropske integracije u SC Ada sa početkom u 18h.

Gostujući predavači iz kompanije Bild će predstaviti uslove, resurse i sve ostale pojedinosti potrebne za razvoj tehnoloških startapa iz sopstvenog iskustva lidera u kreiranju digitalnih proizvoda i usluga.

Radionice se realizuju u okviru projekta Gradski startap centar – Super Hub Pljevlja u organizaciji NVO SUPER.

Prvi dan radionice u ponedjeljak, predavač će biti Stefan Planić direktor razvoja u kompaniji Bild koji će polaznike radionice upoznati sa osnovnim pravilima projekt menadžmenta i razvoju kompanije od samih početaka do liderske pozicije na tržištu.

Drugog dana radionice sa polaznicima će raditi Ivana Malešević, HR direktor u kompaniji Bild koja ima veliko iskustvo u okviru projekta „Kreaktivator“ realizovanog pod okriljem UN-a za podršku startapima u ranoj fazi razvoja. Ovo je nastavak edukativnih događaja koje se realizuju u okviru projekta gradski startap centar – Super Hub Pljevlja. 

Iz NVO SUPER pozivaju sve zainteresovane da se odazovu u što većem broju i ne propuste  odličnu priliku da uđu u svijet startapa i inovativnog preduzetništva, da prošire svoja znanja i vještine i steknu nove kontakte u okviru startap zajednice.