Naslovna Najnovije vijesti Rudar se herojski držao protiv branioca Kupa

Rudar se herojski držao protiv branioca Kupa

0

ČETVRTFINALE KUPA CRNE GORE

Komovi-Rudar 28:27 (15:10)

S.C. Berane. Gledalaca oko 800. Sudije: Stefan Ivanović i Marko Vujisić (Podgorica). Sedmerci Komovi 5(4), Rudar 4(4). Isključenja Komovi 16 minuta, Rudar 12 minuta. Crveni karton Eraković u 15. minutu.

KOMOVI: Lalević, A. Kastratović, P. Stojanović, M. Stojanović, Milović 4, Racić, Danić 6, Radojević, Bakić 9, Elezović, Zonjić 4, Ćirović, V. Kastratović 5, Vučević, M. Kastratović.

RUDAR: Suljević, Marković, Jonuz 2, Vojinović, jelušiić 4, Dragašević 2, Bojović, Čepić 7, Ćorsović 1, Peruničić, Matović 3, Poleksić, Vukas, Eraković 2, Knežević 6.

Da je Rudar imao sreće i ovu utakmici, kako je možda i trebalo, igrao na svom terenu ko zna kakv bi krajnji rezultat ove utakmice bio. Ono što je najvažnije Rudar je pokazao koliko je napredovao i nakon ubjedljivom prvenstvenog poraza od Komova, namučio branioca trofeja. Ono što je interesantno Rudar je od 15 minuta bio lišen usluga Petra Erakovića koji je već pri prvom oštrijem prekršaju zaradio crveni karton koji je sa dva gola odlično otvorio utakmicu. Nakon isključenja Petra Erakovića domaćin je do kraja poluvremena stekao pet golova prednosti koji su i pored odlične igre u nastavku utakmice bili nedostižni za Rudar. Takođe važno je napomenuti da su se tek uoči utakmice Rudaru priključili kadetski reprezentatici: Čepić, Dragašević i Jonuz koji su nedavno osvojili mediteransko srebro. Domaćine je do trijumfa vodio reprezentativac Aleksandar Bakić, a kod Rudara istakli su se Radojica Čepić i Alkesa Knežević.