Naslovna Vijesti Društvo Čestitka OO DPS Pljevlja

Čestitka OO DPS Pljevlja

0

Poštovani sugrađani,

Čestitam vam  Novu godinu, a vjernicima pravoslavne vjeroispovjsti nastupajuće Božićne praznike uz iskrene želje za dobro zdravlje ličnu i porodičnu sreću.

Godina na izmaku je period ubrzane obnove i razvojakako infrastructure tako i svih segmenta našeg društva u Pljevljima.Sigurni smo da će i naredna 2020 godina biti godina prosperiteta i unapređenja kvaliteta života svih građana.

Posebno,treba istaći da su Pljevljaci i  Pljevlja kao grad sa viševjekovnom tradicijom međusobnog sklada i tolerancije uvijek znali da nađu pravu mjeru kompromisa i da budu ugodno mjesto za sve njene građane bez obzira na bilo koje razlikei izazove .Uvjereni smo da svi mi koji zajednički  dijelimo sve vrijednosti ove sredine  znamo koliko se truda generacijama ulagalo da one traju i budu konstanta  na koju  smo ponosni.

Sigurni da  Pljevlja imaju svijetlu budućnost i da svi zajedno tu istu budućnost gradimo zarad dobra svih nas, još jednom vam želimsrećnu Novu 2020. godinu, a sugrađanima pravoslavne vjeroispovjesti srećne Božićne praznike i da iste provedu u duhu mira, tolerancije, porodičnog blagostanja i međusobnog uvažavanja.

Opštinski odbor Demokratske partije  socijalista Pljevlja

Predsjednik Vlade Milinković