Naslovna Najnovije vijesti Rudar- Gimnazijalac

Rudar- Gimnazijalac

0

Nakon poraza od Luke Bar , odbojkašice Rudara dočekuju Gimnazijlac.Rudar i Gimnazijlac već godinama unazad vode borbu oko 4 mjesta koje vode u plej off.Svih godina Rudar je bio uspješniji pa je neprekidno igrao plej off i to ne samo posledjnih godina već od 2006. dakle od osnivanja prve ženske odbojkaške lige u formatu kakav je danas.

Međutim ove godine Rudar je loše startovao u prvenstvu i zabilježio nekoliko neočekivano loših rezultata.U međuvremenu Rudar je popravio igru i došli su i bolji rezultati.Sa druge strane Gimnazijalac je takođe igrao po sistemu toplo hladno.Obje ekipe imaju po 13 bodova i dijele čestvrto mjesto.

Rudar je na parketu SC ,,Ada“ favorit ali taj epitet treba opravdati na terenu.Kotoranke neće doći u Pljevlja spuštenog garda već će pokušati da dođu do za njih pozotivnog rezultata. U svakom slučaju očekuje se dobar meč sa pregršt lijepih poena.Iako je nezahvalno prognozirati bilo šta jasno je da će se ova utakmica teško završiti u tri seta.Meč se igra u petak 29.novembra od 19 sati u SC,,Ada“.