Naslovna Sport Fudbal Rudar čeka Podgoricu

Rudar čeka Podgoricu

0

Nakon dvije sedmice pauze, koja je svakako više prijala domaćinu današnje utakmice, lopta će se ponovo zakotrljati pod Golubinjom. Edis Mulalić konačno je imao vremena da što bolje pripremi ekipu, da se igrači bolje upoznaju, da se oporave od povreda i što bolje fizički pripreme. Sudeći po atmosferi na treningu raspoloženja u ekipi nije pokvario odlazak golmana Branimira Ružića koji je napustio tim, a zbog zdravstvenih problema van ekipe drugi golman Adis Kuč. Ono što može da obraduje stručni štab je voljni momenat Vula Vujačića koji jedva čeka da počne meč. Zna iskusni napadač sa je Podgorica spoj iskusnih i mladih fudbalera koji znaju da igraju na rezultat.

Mislim da je vrijeme da osvojimo bodove na našem terenu i da se odužimo našim navijačima za podršku koju nam pružaju od početka prvenstva. Podgorica je dobra ekipa, koja je prošle sezone na impresivan način ušla u društvo najboljih. Dobro su se pojačali i imaju veću rotaciju od nas. Čisto sumnjam da će u Pljevljima odustati od svoje taktike, a to je čvrsta igra u odbrani kada igraju na strani. Mislim da smo, i pored toga što su nas mnogi otpisali, zaslužili više u dosadašnjem toku prvenstva. Znam da će biti teško, ali smatram da možemo do bodova i tako napravimo važan korak ka sredini tabele, kazao je Vujačić.

Ulaz za ovu utakmicu je besplatan.


Utakmicu Rudar-Podgorica, koja počinje u 15 i 30, sudiće Podgoričanin Miloš Bošković, kome će asistirati njegovi sugrađani Jovica Tatar i Nikola Radulović. Četvrti sudija je takođe iz Podgorice Mileta Šćepanović. Sidije će kontrolisati Slavko Petričević iz Nikšića, dok će delegat utakmice biti Đorđije Maraš iz Golubovaca.

U ostalim utakmicama sedmog kola sastaju se: Grbalj-Zeta (15 i 30), OFK Titograd-Budućnost (20 i 30), Sutjeska-Petrovac (15 i 30) i Iskra-Kom (18).

Tabela

1.BUDUĆNOST6+1016
2.SUTJESKA6+611
3.ISKRA6+211
4.ZETA6+29
5.OFK TITOGRAD6+38
6.PODGORICA6-17
7.KOM6-36
8.GRBALJ6-15
9.PETROVAC6-84
10.RUDAR6-103