Naslovna Vijesti Hronika Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja

Prevrnuo se autobus kod TE Pljevlja

0

Autobus Autoprevoznog preduzeća „Glušica prevoz“ iz Nikšića sa 37 putnika, na liniji Nikšić-Vrbas, večeras oko 23 sata,prevrnuo se u blizini Termoelektrane Pljevlja. Prema prvim informacijama svi putnici i ako ima teže povrijeđenih, dovezeni su živi u Opštu bolnicu Pljevlja.

Prema saznanjima PVportala do saobraćajne nezgode došlo je nakon sudara autobusa i automobila marke „Mercedes“ pljevlaljskih registarskih oznaka koji je vozio G.D. iz Pljevalja. Autobus je nakon sudara sletio sa puta, prevrnuo se, i završio 15 metara ispod ceste.

Prema fotografijama koje smo dobili sa lica mjesta pravo je čudo da niko nije stardao na licu mjesta.

Trenutno su svi ljekari i specijalisti, kao i svo medicinsko osoblje u Pljevljima na radnim mjestima i utvrđuju stepen povreda, a zvuci sirena ambulantnih kola podigli su grad na noge.

Jedan broj lakše povrijeđenih putnika nakon ukazane pomoći smješten je kod rodbine u Pljevljima. Ono što je značajno ispred Opšte bolnice Pljevlja okupilo se nekoliko desetina Pljevljaka, koji su spremni da u slučaju potrebe daju krv.

Mjesto nesreće i povrijeđene obišao je predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović. On je rekao da je za rodbinu putnika obezbijeđen smještaj u hotelu „Pljevlja“.