Donacija


PVportal  je projekat NU “Informativni centar Pljevlja“. Cilj ovog projekta je da svi građani Pljevalja, i Pljevljaci koji  su se nastanili u nekom drugom gradu, državi ili na nekom drugom kontinentu, dobiju besplatan online servis, na kome se mogu svakodnevno informisati  o dešavanjima u opštini Pljevlja.

Za godinu dana rada smo postali jedan od najposjećenijih i najkvalitetnijih lokalnih portala u Državi kao i okruženju.

U budućnosti planiramo da unaprijedimo rad PVportala i pružimo još kvalitetniji servis našim sugrađanima, što podrazumjeva:

–          Otvaranje kancelarije

–          Kupovinu potrebne tehničke opreme

–          Profesionalno angažovanje zaposlenih (do sada se rad zasnivao na volonterskom radu i ulaganjem sopstvenih finansiskih i tehničkih sredstava par etuzijasta)

–          Redizajniranje portala  i angažovanje profesionalne tehničke podrške

–          Redovnije ažuriranje informacija

–          S obzirom da je razvoj tehologije brži nego ikada (smart telefoni, tablet uređaji a sve više su u upotrebi i smart televizori) i da svakodnevno pruža nove mogućnosti, planiramo da na našem youtube kanalu www.youtube.com/pljevaljskiportal  emitujemo video vijesti , koje možete gledati u bilo koje vrijeme sa bilo kog mjesta na planeti, u najkvalitetnijem video formatu, visoke rezolucije.

Da bi ostvarili zacrtane ciljeve potrebna nam je Vaša podrška.

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti  da jednom godišnje doniraju bar po 10,00 eura nevladinom udruženju „Informativni centar Pljevlja“ i na taj način pomognu ostvarivanje naših ciljeva i omoguće svim Pljevljacima besplatan online servis.

Svim donatorima ćemo se jednom mjesečno javno zahvaliti na stranicama PVportala, naravno ukoliko oni to žele.

Uplate možete izvršiti na sledeći način:

Iz Crne Gore,  Hypo Alpe Adria Banka

Na sledeći način popunite uplatnicu

 

>> INSTRUKCIJE ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA<<

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>