Naslovna Vijesti Društvo Pljevljaci iz Beograda – Mi koji živimo u Beogradu ćemo sjutra ispred...

Pljevljaci iz Beograda – Mi koji živimo u Beogradu ćemo sjutra ispred crkve Svetog Marka u 19 h dati podršku našem vjernom narodu u Crnoj Gori

0

Udruženje Pljevljaka u Beogradu “BREZNIK” upućuje oštar protest i žaljenje povodom poslednjih nemilih i opasnih dešavanja u Crnoj Gori izazvanih prvo pritvaranjem visokopreosveštenog Vladike Joanikija i sveštenstva Crnogorsko Primorske Mitropolije, a potom bacanja suzavca na djecu komšija, kumova i prijatelja. Ono što se nije uspjelo uraditi atentatom 10.12.2020. godine na Visokopreosveštenog Vladiku u cilju njegovog ućutkivanja, sada se njegovim hapšenjem šalje poruka vjernom narodu, kako će se vlast odnositi prema okupljanjima i litijama u organizaciji Mitropolije.

Nedopustivo je bacanje suzavca na Crnogorsku mladost danas u Pljevljima i Andrijevici a sve zbog navodnog ograničenja u broju okupljenih građana iako Crna Gora danima ne bilježi ni jedan slučaj novozaraženih virusom Covid 19, pogotovo što se u mnogim zatvorenim prostorima neuporedivo više krše propisane sigurnosne mjere.

Šta je gospodo iz vlasti cilj? Da izazovete sukobe sa nesagledivim posledicama za koje ćete biti odgovorni, sve sa ciljem očuvanja proklete vlasti. Žalosno je ako je to cijena. Mi koji živimo u Beogradu ćemo sjutra ispred crkve Svetog Marka u 19 h dati podršku našem vjernom narodu u Crnoj Gori kao i slobodi, demokratiji, ljudskom pravu na izražavanje vjere i u teškom trenutku za svijet kakav je danas.

Ispred UPB “BREZNIK” u Beogradu,

Predsednik,

Željko Pejović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.