Naslovna Najnovije vijesti OO DPS Pljevlja – jedina prava podjela na ljude i one druge

OO DPS Pljevlja – jedina prava podjela na ljude i one druge

0

Saopštenje Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja

Ako je i bilo sumnje,ovih dana su definitivno maske pale. Na površinu opozicionog djelovanja isplivala je njihova istinska namjera i  cilj, rušenje države Crne Gore i svega što je krasi kao građansku, multinacionalnu i multikonfesionalnu državu.Ne poznaju takvi šta znači poštovanje, požrtvovanost, solidarnost, i zajedništvo. Oni samo znaju za napade , vrijeđanje,  omalovažavanje…

Vidjevši da im ne uspjeva da sakriju stvarne namjere, opozicioni prvaci sada otvoreno i direktno napadaju  osobe koje su grešne samo zato što su druge vjere i nacije. Tako im smeta i dr Sabrina Hadžiosmanović koja je svoju ličnost, ime, svoj ugled i čast izgradila mnogo prije nego je imala i prvo glasa na izborima. Za istinske Pljevljake nije potrebno pričati i pojašnjavati ko je dr Sabrina, jer se Pljevlja odavno ponose sa njom. O njenoj stručnosti, profesionalizmu, ljudskosti, intelektu, humanosti teško je pisati u kratkoj formi . Pamte Pljevlja tog đaka generacije i sve njene uspjehe, koji se nisu ni do danas prestali nizati i čine naš grad ponosnim.

No, nekima je njen grijeh što nije napisala dijagnozu po njihovoj želji? Nažalost, pokušavaju u svoj svojoj nemoći  da izgrednika stave u istu ravan sa zdravstevenim radnikom, ne prezajući  da u svom nastupu mržnje naglase porijeklo, članstvo i pripadnost. A ne znaju da je jedina prava podjela na ljude i one druge.

Nažalost i u našim Pljevljima određena skupina, srećom u manjini, pokušava kao i mnogo puta do sada da se održi na političkoj svceni narušavajući  tradicionalno dobre odnose među našim sugrađanima.Očigledno je to jedino što znaju da ponude kroz svoju izbornu kampanju . Zato gospodo  budite sigurni  Pljevlja i Pljevljaci su znali i znaće da poštuju i njeguju prave vrijednosti tako da   građanima ostavljamo da sude ko je ko.

 A onda kada na već sledećim izborima kvaziopozicionari  budu poraženi kao nikad do sada, neka traže krivca u svojim iluzijama. Valjda će im makar tada  biti jasno da prave vrijednosti traju i da njih reprezentuju naši ugledni zdravstveni, kulturni, sportski, prosvjetni radnici  a ne povratnici u krivična djela i njima slični.

Pljevlja znaju  da samo  prave vrijednost traju.

Opštinski odbor  Demokratske partije socijalista  Pljevlja

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.