Naslovna Najnovije vijesti Nova marketinška usluga PVportala, oglašavanje po simboličnim cijenama, online prodaja ne teritoriji...

Nova marketinška usluga PVportala, oglašavanje po simboličnim cijenama, online prodaja ne teritoriji Crne Gore.

0

U proteklih mjesec ipo dana preduzetnici – vlasnici i radnici butika, frizerskih salona, teretana, fitnes centara, taksisti i drugi prošli su kroz veoma težak period zbog nemogućnosti rada i privredjivanja.

Svi oni će svoje biznise ponovo pokrenuti u ponedjeljak 4. maja. Za njih će to biti novi početak.

PVportal, je prvi portal u Pljevljima, prvi smo pokrenuli mnoge akcije, bili uzor drugima, koji su nas motivisali i pomogali da budemo još bolji i moderniji. Tako će biti i sada. PVportal prvi u Pljevljima pokreće akciju komunikacije pljevaljskih preduzetnika sa građanima Pljevalja i Crne Gore putem naše nove stranice PVbiz. Budite uvjereni da ćemo Vam biti od koristi, a korisnici usluga će putem interneta biti na dohvat ruke korisnicima u čitavom svijetu. Po više nego simboličnim cijenama vlasnici butika, frizerskih salona, teretana, taksi službe mogu obavještavati građjane o njihovoj ponudi, cijenama, uslugama. Mi ćemo svim našim korisnicima omogućiti prodaju, za sada, na teritoriji Crne Gore preko online prodavnice, a roba će do kupca stići putem kurirske službe.

Pozivamo preduzetnike da nam se jave kako bi konkretizovali saradnju i bili među prvima u Pljevljima koji će putem moderne tehnologije, poslovali bez problema, na čitavoj teritoriji Crne Gore.

Javite nam se na e mail marketing@pvportal.me ili porukom na našu FB stranicu