Naslovna Najnovije vijesti СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ АМБАСАДИ НР КИНЕ У ЦГ

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ АМБАСАДИ НР КИНЕ У ЦГ

0

Писмо захвалности

Ваша Екселенцијо,

Српски национални савјет, кровна организација релативно већинског народа у Црној Гори, изражава неизмјерну захвалност кинеском народу и Народној Републици Кини на пријатељству и хуманитарној помоћи Републици Србији у времену када је она, као и много земаља у региону, погођена смртоносном епидемијом коронавируса.

Када је готово у потпуности заказала чак и међусобна солидарност уједињених европских држава, пријатељство предсједника Републике Србије Александра Вучића и Народне Републике Кине Си Ђипинга потврдило је човјечност и миленијумску културу великог кинеског народа.

Долазак медицинских стручњака и допремање неопходног медицинског материјала биће од велике помоћи да се последице епидемије у Србији и региону превазиђу у што краћем року.

Сигурни смо да и наша држава и грађани Црне Горе високо цијене доброчинство великог кинеског народа и Народне Републике Кине, која своју помоћ кроз солиданост и хуманост несебично дијели свима којима је потребна, па стога вјерујемо да она неће заобићи ни Црну Гору.

Ми Срби у Црној Гори, као дио јединственог српског народа, памтимо и памтићемо помоћ и пријатељство братског народа Кине у свим временима када нам је било најтеже.

У Подгорици, 23. марта 2020. године

Са неизмјерном захвалношћу и поштовањем,

ПРЕДСЈЕДНИК Др Момчило Вуксановић

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.