Naslovna Najnovije vijesti Rudaru nedostajalo malo iskustva da iznenadi Partizan

Rudaru nedostajalo malo iskustva da iznenadi Partizan

0

PRVA LIGA ZA RUKOMETAŠE 11. KOLO

Partizan 1949 – Rudar 21:20 (11:14)

Tivat S.C. „Župa“. Gledalaca oko 200. Sudije Novica Mitrović i Miljan Vešović (Podgorica). Sedmerci Rudar 4(4). Isključenja Partizan 12 minuta, Rudar 6 minuta. Crveni karton Jakov Siđić u 2. minutu.

PARTIZAN 1949: Cule, Mudreša, Sinđić, Marković 1, Samardžić , Pejović, Međedović,D. Kaluđerović 1, N. Drakulović 8, Taskera, V. Drakulović 3, Drašković, Mandić, Barac 6, Peruničić 6, V. Kaluđerović 5.

RUDAR: Suljević, Marković, Junuz, Đurašković, Jelušić 5, Dragašević 4, Čepić 4, Ćorsović 2, Peruničić 1, N. Matović 1, B- Matović, Jakić, Vukas, Eraković 3, Knežević 2.

Prava je šteta, a malo je nedostajalo da Rudar napravi iznenađenje u Tivtu i dođe do bodova. U utakmici sa jakim odbranama na obje strane u drgom poluvremenu bolje su se snašli domaći koji su Pljevljake u drugom poluvrmenu sveli na samo šest golova. to je u stvari i bio ključ utakmice. Ako je nešto dobro iz ovog poraza, ali i iz onog protiv Komova u Kupu, je da je mlada ekipa shvatila da nema razloga da ulazi sa strahom u utakmice sa favorizovanim timovima, naprotiv. Sada je situacija znatno drugačija i sigurni smo da će narednog vikenda u „Adi“ publika vidjeti hrabar Rudar koji dočekuje branioca Kupa, Komove.