Naslovna Sport Fudbal Raspucana Breznica grabi ka tituli, Merima postigla šest, a Jelena pet golova

Raspucana Breznica grabi ka tituli, Merima postigla šest, a Jelena pet golova

0

ŽENSKA FUDBALSKA LIGA 12. KOLO

Breznica-Cveteks 13:0 (7:0)

Stadion Grdaski. Gledalaca oko 30. Sudije: Marko Radović (Bijelo Polje). Pomoćnici Nikoleta Obradović (Berane) i Tatjana Radović (Bijelo Polje). Strileci Gradinović u 6, 13, 14, 37, 40. i 63, Vujadinović 20, 30, 57, 61. i 72, Karličić u 71. i Šebek u 89. minutu.

BREZNICA: Knežević, Miletić (od 71. Joksović), Bošnjak (od 46. Novović), Kočanović (od 46. Stanić), Maraš (od 59. Bajić), Knežević (46. Laketič), Gradinović (od 71. Anđelić), Šebek, Vujadinović, Karličić, Tošić (od 59. Čengić)

CVETEKS: Rnković (od 24. Mekić), Kuč, Balević, Kolić, Barjaktarovič, Uković (od 46, Adrović), Pešić, Bjelanović, Lakićević, Drljević, Mećikućić.

Kada se utakmica završi sa 13:0 i kada je ukupna gol razlika jednog tima nakon 12 odigranih utakmica 92:0 onda je suvišno pričati o tome šta se dešavalo na terenu. Međutim pokazao se kao pun pogodak angažovenje Merime Gradinović tokom zimskog prelaznog roka. Ova mlada ali i iskusna igračica koja je karijeru počela u Fortuni iz Živinica, podtom igrala u Mladosti iz Nević Polja, Čeliku iz Zenice, a u Breznicu stigla iz Iskre iz Bugojna, postigla je čak šest golova. Njij uz rame bila je Jelena Vujadinović koja je mrežu tresla pet puta, a u listi strijelaca upisale su se Milica Šebek i Jelena Karličić. Ono što je najvažnije za stručni štab na čelu sa Zoranom Vukovićem je da ekipa diže nivo forme iz kola u kolo i da samo čudo može da spriječi rim iz Pljevalja da ne osvoji petu uzastopnu titulu.