Naslovna Vijesti Hronika Nismo zatekli ni jednog građanina naše Opštine u nepoštovanju naređene mjere samoizolacije

Nismo zatekli ni jednog građanina naše Opštine u nepoštovanju naređene mjere samoizolacije

0

Poštovani građani,

Uvažavajući ozbiljnost aktuelnih dešavanja smatramo za bitnim da Vas upoznamo da smo realizujući zadatke koji proističu iz Naredbi Ministarstva zdravlja o poštovanju privremenih mjera u vezi novog koronavirusa COVID-19, do sada, što samostalno, što u saradnji sa sanitarnom inspekcijom i epidemiološkom službom Doma zdravlja u Pljevljima, izvršili kontrolu poštovanja mjere samoizolacije u 183 pojedinačna slučaja. Realizacijom tih aktivnosti nismo zatekli ni jednog građanina naše Opštine u nepoštovanju naređene mjere samoizolacije, saopštili su iz CB Pljevlja.

CB Pljevlja zahvaljuje svim građanima na odgovornom ponašanju i prema sebi, i prema drugima, a posebno na korektnom odnosu prema službenicima CB Pljevlja koji su Vas, tokom realizacije tih aktivnosti, obilazili i kontaktirali putem telefona. Sa navedenom aktivnosti nastavljamo i dalje, i ujedno apelujemo na sve građane kojima je izrečena mjera samoizolacije da istu poštuju.

Ne želeći da u komunikaciji sa građanima zvučimo prijeteći, moramo još jednom napomenuti da u slučaju nepoštovanja naređene mjere slijedi donošenje rješenja o upućivanju u karantin i podnošenje krivične prijave zbog počinjenog krivičnog djela “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti” iz član 287 Krivičnog zakonika Crne Gore, dodaju iz CB Pljevlja.

Takođe, još jednom obavještavamo građane da za sve nejasnoće i nedoumice kontaktiraju CB Pljevlja na broj 122 ili na e-mail adresu:cbpljevlja@policija.me

Ujedno zahvaljujemo svim građanima koji nam se obraćaju čime nam poručujete da smo ono što i poručujemo – servis građana, zaključuju u saopštenju iz CB Pljevlja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.