Naslovna Kultura Izabrani najbolji na likovnom konkursu NVO “TARA” –Pljevlja

Izabrani najbolji na likovnom konkursu NVO “TARA” –Pljevlja

0

NVO “TARA” – Pljevlja raspisala je Konkurs za najbolje literarne radove na temu “DROGA UBIJA” za učenike osnovnih škola.

Na konkurs je prispjelo 50 radova.

Stručni žiri u sastavu Belis Pojatić, predsjednik žirija i članovi: Bogdan Kljajević i Anita Grujiči, pregledao je sve radove  i donio je odluku da se nagrade sledeći učenici i to: 1.Prvo mjesto u kategoriji učenika osnovnih škola osvojila je Jovana Dacić  za rad pod šifrom ”ZEC” IX razred Osnovne škole ”Dušan Ivovic – Kosanica” i nagrađena je iznosom  od 70,oo eura.

2. Drugo mjesto u kategoriji učenika osnovnih škola osvojila je Aleksandra Mrdaković, ucenica VIII razreda OŠ  “Dušan Ivovic” – Kosanica za rad pod šifrom ”Ellao” i nagrađena je iznosom od 50,oo eura.

3. Treće mjesto u kategoriji učenika osnovnih škola osvojila je Jana Pavlović, učenica VIII razreda OŠ ”Mihailo Žugic” Odžak,  za rad pod šifrom “Pismo” i nagrađena je sa 40,oo eura.   

Nagrade pobjednicima likovnog  konkursa biće uručene u okviru  Izložbe likovnih radova na kojoj će biti prezentovano najboljih 28 radova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.