Naslovna Najnovije vijesti Tri Javne rasprave na inicijativu predsjednika Opštine

Tri Javne rasprave na inicijativu predsjednika Opštine

1

Na inicijativu predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića održaće se javne tri javne rasprave. Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o obimu i vrsti dopuštenih radova na spoljnim djelovima stambene zgrade održaće se 2. marta, u zgradi Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 9 časova.
Istog dana, takođe u zgradi SO Pljevlja, u 11 sati održaće se centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o komunalnom redu. Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama održaće se takođe 2. marta u zgradi Skupštine opštine Pljevlja u 13 časova.Nacrti ovih Odluka dostupni su na zvaničnoj internet stranici opštine Pljevlja pljevlja.me, kao i u zgradi opštine Pljevlja svim radnim danima u vremenu od 12 do 14 časova. Svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrte Odluka mogu dostaviti u pisanoj formi tokom trajanja Javne rasprave. -Predstavnici ograna nadležnog za pripremanje akta – Sekretarijat za komunalno stambene poslove, saobraćaj i vode razmotriće sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačitiniti Izvještaje o sprovedenim javnim raspravama, navodi se na sajtu Opštine Pljevlja. 

Predstavnici ograna nadležnog za pripremanje akta – Sekretarijat za komunalno stambene poslove, saobraćaj i vode razmotriće sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačitiniti Izvještaje o sprovedenim javnim raspravama.

izvor pljevlja.me

ОдговориПроследи

1 KOMENTAR

Comments are closed.