Naslovna Najnovije vijesti Odbojkašice Rudara ne spuštaju gas

Odbojkašice Rudara ne spuštaju gas

0

PRVA LIGA ZA ODBOJKAŠICE 14. KOLO

Mediteran Bemaks-Rudar 1:3 (25:20, 20:25, 17:25, 14:25)

Dvorana S.C. „Rea“. Gledalaca oko 50. Sudije: Sonja Simonovska i Nikola Plamenac (Bar).

MEDITERAN BEMAKS: Zvicer, S. Rađenović, Kustudić 7, Novaković, Neveskaja (L), Nedić 14, Božović 5, Manojlović 1, Marković 7, Mijović, Pejović (L), A. Rađenović 2, Kovačević 3, Ljubanović 5.

RUDAR: Gazdić, Čakar 21, Vučetić 25, Bulatović 8, Leovac 2, Ta. Smolović 8, Petrović (L), Marković 3, Ti. Smolović, Drnda, Sokić.

Važnom pobjedom u Budvi odbojkašice Rudara sve su bliže nadi da mogu na trećem mjestu da dočekaju pelj of. Oslabaljena ekipa iz Pljevalja nije najbolje otvorila utakmicu, ali su nakon izgubljenog seta došle do svoje igre i posle toga bez problema došle do tri boda. Do pobjede Rudar su vodile Miona Vučetić sa 25 i Majda Čakar sa 21 osvojenim poenom.

Ova pobjeda je najbolja pozivnica da naredne sedmice publika bude u „Adi“ uz Rudar u dvije ključne utakmice za dalji tok sezone. Već u sriejdu u revanš utakmici polufinala Kupa Rudar dočekuje Moraču. Podsjetimo u Podgorici je bilo 3:2 za Moraču, tako da Rudar u finale vode pobjede od 3:0 i 3:1. Ako se utakmica završi sa 3:2 za Rudar igraće se „zlatni set“. U petak ili subotu u „Adu“ gostuje galeb u okviru 15. kola Prve lige, u slučaju pobjede Rudar bi vjerovatno na kraju ligaškog dijela bio treći.