Naslovna Najnovije vijesti KUP (Ž): U srijedu prve utakmice polufinala

KUP (Ž): U srijedu prve utakmice polufinala

0

U srijedu, 26.februara na programu su mečevi polufinala Kupa Crne Gore u konkurenciji odbojkašica.

U prvom meču, odigraće se gradski derbi Bara, gdje će se sastati ekipe Galeba i Luke Bar, u SC “Topolica” u Baru sa početkom u 17 časova.

“Svjesni smo da nas očekuje jako težak dvomeč protiv šampiona, ekipe koja je do sad izgubila samo jedan set. Mi ćemo pokušati da pružimo što jači otpor i iskoristimo evenualni loš dan Luke Bar. Isto tako znamo da postoji revanš i da će finalistu odlučiti drugi meč. Nadam se da će biti fer i korektna borba i da se atmosfera sa meča pionirske lige ova dva kluba neće prenijeti i na Kup”, kazao je Nikola Masoničić, trener Galeba.

Iz tabora Luke Bar očekuju zanimljivo polufinale.

“Očekuje nas interesantan dvomeč sa osvajačem prošlogodišnjeg Kupa Crne Gore, ekipom Galeba, koja je pojačana sa tehničarom iz Srbije Milicom Knežević. Mislim da će odlučivati detalji i nadam se našem plasmanu u finale kupa”, izjavio je Vladimir Milačić, trener Luke Bar.

Drugi meč zakazan je istog dana u Podgorici u sali OŠ “Radojica Perović” između Morače i Rudara, sa početkom od 20 časova.

“Rudar nas je u prvenstvu prije nedelju dana baš namučio i da su pobijedili bilo bi zasluženo. Ovu utakmicu u Kupu dočekujemo zdravi i kompletni i nećemo dozvoliti da nas iznenade. Naš cilj su, kao što smo već i najavili, oba finala”, rekao je Predrag Đonović, trener Morače.

Raspored:

srijeda, 26.februar

(17h) Galeb – Luka Bar

(20h) Morača – Rudar

Izvor: odbojka.me