Naslovna Najnovije vijesti Rudar bod nade za finale

Rudar bod nade za finale

0

POLUFINALE KUPA CRNE GORE ZA ODBOJKAŠICE

Morača-Rudar 3:2 (18:25, 25:12, 25:12, 21:25, 15:7)

Sala O.Š. „Radojica Perović„. Gledalaca oko 50. Sudije: Milodar Delić Branko Batizić (Podgorica).

MORAČA: Delić, Vukadinović, Nedić, Grebović, Savović 9, Milačić, Čavić 19, Miljanić 16, Kovač (L), Janjević 18, Matanović 17, Roganović, Globarević 4, Đonović (L).

RUDAR: Gazdić, Čakar 17, M. Vučetić 15, Bulatović 1, Leovac 1, Ta. Smolović 5, T. Vučetić 5, Marković 1, Ti. Smolović, Ta. Smolović, Drnda, Šljivić, Stanić (L), Sokić, Petrović (L).

Prava je šteta što se Rudar u Pljevlja nije vratio sa pobjedom i revanš utakmicu polufinala Kupa dočekao sa dva boda. Ovako sa jednim bodom i maksimalnom pobjedom ili pobjedom od 3:1 u srijedu 4. marta u „Adi“ Rudar bi se dokopao finala.

Odličnom igrom u prvom setu djevojke iz Pljevalja najavile su im jako stalo do finala. Odličnom igrrom u polju, sjajnim servisom i prijemom, lako su došle do seta. U drugom setu pad u igri uslovila je povreda Ane Marković, što se odrazilo u igri i u narednom setu. Rudar je učetvrtom setu uspio da poravna rezultat, međutim u odlučujućem setu ponesatalo je koncetracije. U svakom slučaju Rudar igra revanš pred svojim navijačima i sigurno je da će pomoć publike biti nephodna kako bi Rudar pokušao da se domogne finala.

U drugoj polufinalnoj utakmici Galeb je napravio iznenađenje i maksimalnim rezultatom sa 3:0 pobjedio jedini neporaženi tim ove sezone Luku Bar.