Naslovna Najnovije vijesti Upis na kursevima engleskog jezika za sve nivoe i uzraste je u...

Upis na kursevima engleskog jezika za sve nivoe i uzraste je u toku!

0

Da li vam je cilj da vaše dijete ima dobru ocjenu iz engleskog u školi? Želite da se vaše dijete školuje u inostranstvu ili konkuriše za neku od mnogobrojnih stipendija koje daju neki evropski ili svjetski univerziteti?

Na koji način ćemo pomoći vašem djetetu?

Škola engleskog jezika za djecu nudi kurseve za osnovce uzrasta od III do IX razreda osnovne škole.  Nastava koja traje od septembra do juna, tokom čitave školske godine, u potpunosti je prilagođenaškolskom planu i programu kao i školskom kalendaru. Tako djeca, koja pohađaju naše kurseve, konstantno drže korak sa školskim gradivom. Na ovakav način oni stiču temeljnije znanje engleskog jezika i prave odličnu podlogu za dalje učenje tokom srednje škole.

Male grupe polaznika kursa, omogućavaju individualniji pristup učenicima. Na taj način lakše se uvidi svaka nejasnoća u gradivu kod djece, koja se u manjim grupama lakše i prevazilazi. Djeca koja pohađaju naše časove, uvijek su spremna da svoje znanje pokažu na testovima u školi.

Naš centar ima sve uslove za izvođenje kvalitetne nastave, po principima i metodama moderne metodike nastave. U takvom okruženju, djeca imaju veću motivaciju za učenje jezika, tako da naši đaci jedva čekaju da dođu na časove kod nas.

Pored savladavanja školskog gradiva, djeca u našem centru produbljuju svoje znanje. Uz upotrebu jezičkih igrica, dodatnih materijala, online igrica, video materijala i mnogo toga drugog, djeca na mnogo lakši način koriste stečena znanja engleskog jezika.

Nemojte dozvoliti da jezik bude barijera vašem djetetu u ostvarivanju boljeg i kvalitetnijeg života. Naša škola engleskog jezika za osnovce će pomoći vašem djetetu da temeljno, lako i sigurno nauči engleski jezik.

KURSEVI PO PROGRAMIMA FILOLOŠKOG FAKULTETA ZA ODRASLE I SREDNJOŠKOLCE KOD NAS!

Pored škole engleskog jezika za osnovce, u našem centru u ponudi su kursevi engleskog jezika za srednjoškolce i odrasle. Programi koje su osmislili dugogodišnji profesori sa Filološkog fakulteta UCG pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primjenljiva znanja iz engleskog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primjene najsavremenijih metoda.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Bez obzira kojim poslom se trenutno bavite ili planirate da se bavite, poznavanje engleskog jezika je jedna od ključnih vještina za njegovo uspješno obavljanje. Osim za posao, koristićete ga na odmoru, učenju preko interneta, za komunikaciju sa ljudima iz raznih krajeva svijeta i mnogo toga drugog. Dvojezičnost je zahtjev naše svakodnevnice, a višejezičnost je veoma poželjna.

Vaše vrijeme je nešto najdragocjenije što imate i ukoliko nam ga povjerite, mi vam obećavamo da ćete ga kvalitetno utrošiti.

UPIS U ŠKOLU ENGLESKOG JEZIKA ZA OSNOVCE KAO I KURSEVE ZA SREDNJOŠKOLCE I ODRASLE JE U TOKU! POČETAK NASTAVE JE 03.02.2020.

 ZA SVE INFORMACIJE O PONUDI POZOVITE NAS NA 068-183-391/068-867-816 ILI POSJETITE NAŠ SAJT, FB STRANICU ILI INSTAGRAM.

Link sajta:https://obrazovnicentar.wixsite.com/ocmarjanovic

Link stranice škole engleskog za djecu:

https://www.facebook.com/engleskizadjecupljevlja/?modal=admin_todo_tour

link stranice:

https://www.facebook.com/obrazovnicentarmarjanovic/

instagram: kursevi_engleskog_pljevlja