Naslovna Vijesti Društvo Predsjednik opštine obišao postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda

Predsjednik opštine obišao postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda

0

Predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović sa saradnicima obišao je danas Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Židovićima. Tom prilikom upoznao se sa načinom rada cijelog sistema, sa stepenom realizacije radova u smislu ugradnje opreme i spremnosti za funkcionalno ispitivanje kompletnog postrojenja, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Obilasku su prisustvovali i predstavnici Izvođača, Nadzora, članovi Jedinice za implementaciju projekta i predstavnici doo “Vodovod-a” Pljevlja, koji će i rukovoditi Postrojenjem.

Predsjednik je izrazio zadovoljstvo sa stepenom obučenosti predstavnika doo “Vodovod” koji su angažovani na postrojenju, dok će se o kvalitetu izvedenih radova, ugrađenoj opremi, kao i o spremnosti kompletnog sistema za rad izjasniti Komisija za tehnički prijem nakon završetka svih radova, koji će se okončati do kraja mjeseca.    

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Židovićima projektovano je za 28.000 stanovnika i treba da zadovolji potrebe našeg grada  narednih godina. Napominjenmo da je ukupna vrijednost objekta šest miliona eura. Grant od 3,5 miliona eura obezbjeđen je iz IPA 2010,  a 2,5 miliona je kreditno zaduženje opštine od Evropske investicione banke.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.