Naslovna Najnovije vijesti Pobjedili sami sebe

Pobjedili sami sebe

1

Dvorana S.C. „Ada“. Gledalaca oko 500. Sudije: Novica Mitrović i Miljan Vešović (Podgorica). Isključenja Rudar četiri minuta, Danilovgrad 10 minuta.

RUDAR: Suljević 18 odbrana, Marković, Junuz, Đurašković 5, Đulović 4, Dragašević, Čepić 6, Čorsović, Peruničić, Matović 2, Jakić, Vukas, Eraković, Knežević 2.

DANILOVGRAD: N. Lipovina 8 odbrana, Obradović, Tomanović, Kažić 4, Marković 5, Jelušić, Šofranac, Kaluđerović 3, Šćepanović, Zmajevac, Obradović, Jokanović, D. Lipovina 5, Popović, Perović 4, Racković, Vujović.

Rudar je pobjedio sam sebe i bukvalno dopustio gostima da slave, domaćim nije pomogao ni sjajni Suljević koji je upisao čak 18 odbrana.Sve je dobro funkcionisalo do 17. minuta kada je ekipa stala a gosti uspjeli da riješe prvo poluvrijeme u svoju korist. Samo sedam golova za 30 minuta i 13 u drugih 30 nisu bila dovoljna za trijumf. Rudar je u drugom poluvremenu čak i preokrenuo rezultat imao prednost u 45. minutu tri gola i ponovo je ostao bez ideje i napadu. Gosti su kod rezultata 20:20 13 sekundi prije kraja uzeli tajm aut i postigli gol, a niko od igrača Rudara nije faulirao igrača Danolovgrada što govori da ovoj ekipi nedostaje iskustva koje se stiče kroz prvoligaško takmičenje. Ono što je dobro to ljutnja na licu igrača nakon utakmice koji su valjda shvatili da na jaču igru u odbfrani na ivici isključenja moraju da odgovore istom mjerom.

Iskustvo više, doduše neorijatno, ali ima još dosta da se igra i ova mlada i talentovana ekipa pred kojom je budućnost sigurno će već u narednom kolu pokazati svoj raskošni talenat.

1 KOMENTAR

Comments are closed.