Naslovna Najnovije vijesti Pobjeda Rudara u Baru

Pobjeda Rudara u Baru

0

PRVA LIGA ZA RUKOMETAŠE 7. KOLO

Mornar 7-Rudar 22:25 (10:10)

Dvorana S.C. „Topolica„. Gledalaca oko 150. Sudije: Drobjak i Rovačin (Mojkovac). Sedmerci: Mornar 7 4(3), Rudar 2(0). Isključenja: Mornar 7 šest minta, Rudar šest minuta.

MORNAR 7: Knežević, Dajković, Živković 7, Ražnatović, Mašanović, Barjaktarović 2, Agović, Šabanović 3, Mujić 4, Marojević 3, Bošnjak, Ašanin, Popović, Mrdak 2, Jovićević 1.

RUDAR: Suljević, Marković, Junuz, Đurašković 2, Đulović, Dragašević 4, Čepić 5, Ćorsović 3, Peruničić, Matović 6, Jakić, Vukas 1, Eraković 2, Knežević 2.

Nakon četiri vezana poraza Rudar je u Baru upisao treću prvenstvenu pobjedu, prvu u gostima. Nakon uzbudljive i nezvjesne borbe tim iz Pljevalja u završnici utakmice odigrao je baš onako kako treba i došao do važnih bodova. Ono što je uočljivo da ova mlada ekipa može mnogo bolje, a to će se vidjeti u narednim mečevima. Ovoga puta Rudar je imao sjajnu realizaciju sa krilnih pozicija, čak devet golova, a samo šest je postigao Nemanja Matović. Takođe i Miodrag Ćorsović je postigao tri gola, što govori o mnogo raznovrsnijoj igri u napadu za razliku od prošlog kola kada je Rudar izgubio od Danilovgrada. Takođe igra u odbrani bila je na zavidnom nivou, ali i dalje se Rudar muči sa realizacijom sedmeraca. Ono što je najvažnije mladi tim Rudara pokazao je karakter i to da gostujući teren ne predstavlja problem što će biti važno u narednoj jutakmici sa Jedinstvom u Bijelom Polju. Pored Matovića u ekipi Rudara treba istaći Radojicu Čepića i Arsenija Dragaševića, dok kod je kod domaćih centralna figura utakmice bio Miloš Živković.