Naslovna Kultura MUZIČKI KONCERT „NAJMLAĐI SVOME GRADU „

MUZIČKI KONCERT „NAJMLAĐI SVOME GRADU „

3

U okviru Novembarskih svečanosti u Domu kulture u četvrtak 14. novembra 2019. godine u 18:00 časova održaće se muzički koncert „Najmlađi svome gradu“. Na koncertu će učestvovati “ EKO BAJKA „Pljevlja i GRADSKI TAMBURAŠKI ORKESTAR Pljevlja.

Besplatne ulaznice mogu se podići na dan koncerta od 12,00 časova na biletarnici Doma kulture

3 KOMENTARA

  1. Sramota za grad, sramota i bruka! Kazu ne treba karta za dijete, a onda ne mozemo uci! Majka sa trogodisnjim detetom cela na promaji, pa se vrati kuci! Otkaz za odgovorne, neka se stide!

  2. Juce sam cekala pola sata da dodjem do ulaznice. Trazila sam i za dijete, rekli su, ne treba. Sinoc cekamo u redu dok se vrata otvore, udjemo, kazu, ne moze. Morate imati kartu i za dijete. Je li to odnos grada prema svojim gradjanima? Na koji se nacin odnosi prema majci koja sa svojim trogodisnjim detetom cela na promaji? Zbog necijeg nemara, neznanja, bezobzirnosti? Sram da bude svakog ko je odgovoran za ovo!

  3. Nisu nam dali da udjemo na koncert…imali smo jednu ulaznicu ja i dvogodišnja djevojčica , rekli su da za djecu ne treba ulaznica …i nismo jedini ostalo nas je dosta iza vrata…ko je odgovoran

Comments are closed.