Naslovna Najnovije vijesti Jovana Strujić prvakinja države

Jovana Strujić prvakinja države

0

Na prvenstvu CG za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održalo juče u Podgorici takmičari KK,,Ris,, napravili su odličan rezultat. Risovci su učestvovali sa sedam takmičara i osvojili 5 medalja i to 1 zlatna, 3 srebrne i 1 bronzana.

Titulu prvakinje Crne Gore u borbama, kategorija – 61kg, ponijela je Jovana Strujić čime je obezbijedila reprezentativni status koji je imala i u kadetskoj i juniorskoj selekciji.

Srebrne medalje osvojili su: Kalina Ječmenica u kategoriji kadeta – 67kg, Jelena Kotlaja kategorija juniorki – 59kg i Filip Mrdak u kategoriji mlađi seniori – 75kg. Bronzanu medalju osvojio je Stevo Mrdak u kategoriji kadeta – 57kg.

Debi u seniorskoj konkurenciji imao je i Stefan Bajić , koji je u jakoj konkurenciji ispustio pobjedu u zadnjim trenucima meča, ipak je pokazao da pred njim predstoji odlična seniorska karijera .

Na prvenstvu Crne Gore učestvovalo je 152 takmičara iz 24 kluba. U generalnom plasmanu KK“Ris“ zauzeo je 9 mjesto. U klubu ističu da su ovi rezultati plod odličnog rada u klubu i da mogu očekivati jos bolje rezultate u narednom periodu.