Naslovna Sport Fudbal FK Breznica učestvovala na „Sportskom kampu“

FK Breznica učestvovala na „Sportskom kampu“

0

FK Breznica učestovala je na ,,Sportskom kampu“ u organizaciji RYCO organizacije u Crnoj Gori.

-Na poziv šefa kancelarije RYCO za Crnu Goru Edina Koljenovića  naš klub se za zadovoljstvom  odazvao i  naše fudbalerke  Džerjana Cengić , Svetlana Miličić i Ajla Hrastovina su bile učesnice kampa, saopštili su iz kluba

Sportski kamp koji se održao u Baru od 8-10.novembra otvorili su Generalni direktor Direktorata za mlade Nenad Koprivica,generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, ambasadorka Republike Francuske NJ.E. Kristina Tudik, potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović i šef Lokalne kancelarije RYCO u Crnoj Gori Edin Koljenović.

Učesnici navedenog kampa su sportisti i sportiskinje uzrasta od 18-30 godina koje su delegirali nacionalni sportski savez  i za cilj kampa je upoznavanje sa aktivnostima Regionalne kancelarije za saradnju mladih koje se odnose na interkulturalni dijalog  kao i razumijevanje i prihvatanje različitosti u društvu.

FK Breznica je još jednom potvrdila da nije samo sportska organizacija koja djeluje na lokalnom nivou već sportska organizacija koja je bitna za državu Crnu Goru i čitav region.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.