Naslovna Vijesti Društvo MALIŠANI IZ VRTIĆA „ EKO BAJKA“ UČESTVOVAĆE U PLJEVALJSKIM NOVEMBARSKIM SVEČANOSTIMA

MALIŠANI IZ VRTIĆA „ EKO BAJKA“ UČESTVOVAĆE U PLJEVALJSKIM NOVEMBARSKIM SVEČANOSTIMA

0

Mališani i vaspitačice iz vrtića „Eko bajka“ ne znaju za odmor i predah. Tek što su završene aktivnosti oko Dječije nedelje odmah su počele pripreme oko učešća u Pljevaljskim novembarskim svečanostima.

„Za novembar smo planirali dosta aktivnosti koje smo posvetili našem gradu. Prvog novembra ćemo imati svečano otvaranje izložbe dječijih radova gdje pripremamo i neka iznenađenja. Od prošle godine imamo saradnju sa Gradskim tamburaškim orkestrom tako da smo formirali hor sa djecom srednjih i starijih vaspitnih grupa. 14. novembra u Domu kulture imaćemo koncert dječijih starogradskih pjesama“ kazala je Adnana Čelebić vaspitačica vrtića „Eko bajka“.

Uz pomoć roditelja i njihove kreativnost, posebno oko izrade kostima, karnevali dobiju pun efekat. Djeca svojom znatiželjom i plemenitom dječijom dušom sve to lijepo prezentuju.

„Ovo su već predškolske grupe i djeca, neki od njih već četiri godine borave tamo. Oni su navikli na prostor i na vaspitačice, imamo i nove djece koja su tek od septembra upisana, ali njih je manje“ kazala je Vukica Anđelić vaspitačica.

Mališani će nas sigurno zabavljati i u narednom periodu, a nadamo se i Novogodišnjoj priredbi.