Naslovna Vijesti Društvo Počela kampanja “Drug iz snova a bez krova“

Počela kampanja “Drug iz snova a bez krova“

0

U petak,13. septembra, u 10 sati u sali Skupštine opštine, povodom kampanje„Drug iz snova, a bez krova“ održaće se okrugli sto.

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja organizuje okrugli sto povodom kampanje za odgovorno držanje pasa.

Cilj ove kampanje je da se ukaže na važnost i bolju informisanost i edukaciju građana o ovoj temi. Teme će se fokusirati na odgovorno držanje pasa. 

Kampanja za odgovorno držanje pasa, čiji je slogan: “Drug iz snova, a bez krova“ sprovodi se u okviru projekta koji finansira EU pod nazivom “Podrška veterinarskom sektoru Crne Gore”.

Na okruglom stolu će govoriti Ivan Ivanović i Vesna Radusinović Iz Uprave za bezbjednost hrane, veterinu  ifitosanitarne poslove, Žarko Vučinić, predstavnik projekta “Podrška veterinarskom sektoru Crne Gore”, predstavnici lokalnih samouprava i ambasadori kampanje.

Iz Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove pozivaju sve zainteresovane da prisustvuje ovom događaju.