Naslovna Vijesti Društvo NOVI PANOI ZA ČITULJE

NOVI PANOI ZA ČITULJE

1

Na inicijativu i uz finansijsku pomoć Sekretarijata za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode izrađeni su novi panoi za čitulje.

„Danas je postavljen prvi probni pano za čitulje u glavnoj gradskoj ulici. Zapravo, zamijenjen je stari pano a ovih dana će biti zamijenjeni i drugi panoi u gradu. Novi, inovativni, pregledni  i kvalitetno odrađeni, panoi koji će zauzimati mnogo manje prostora a ujedno biti i autentični, djelo su našeg  vrijednog i svestranog radnika“ – kazala nam je Tanja Vučetić, VD izvršna direktorica DOO „Komunalne usluge“.

Petar Vuković, inače zaposleni u ovom preduzeću, sam je osmislio i napravio panoe za čitulje po ugledu na čitulje iz drugih gradova. Ovom vrijednom i neumornom radniku koji je pun ideja su veoma zahvalni u ovom preduzeću i daju mu punu podršku u njegovom radu.

Panoi su veoma pregledni, na njih se može postaviti 12 čitulja, na svakoj od tri strane po četiri čitulje. Zauzimaju veoma malo prostora, čitulje se neće lijepiti sa rajsinglama već će biti vidno postavljane u staklene folije koje se u slučaju fizičkog lomljenja neće moći raspršiti i ne može se povrijediti.

Dizajnirani su tako da se čitulje mogu lako postavljati i uklanjati. Izrađeni su od takvog materijala da mogu poslužiti kao dugoročno rješenje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.