Naslovna Vijesti Društvo Na raspisan tender za adaptaciju unutrašnjosti prvog sprata zgrade Društveno- političkih...

Na raspisan tender za adaptaciju unutrašnjosti prvog sprata zgrade Društveno- političkih organizacija kao najpovoljniji ponuđač izabrana „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja.

0

Na tender koji je opština Pljevlja  raspisala za adaptaciju unutrašnjosti prvog sprata zgrade  Društveno- političkih organizacija stigle su dvije ponude . Kao najpovoljniji ponuđač izabrana je „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja dok je ponuda firme „Ving“ DOO Pljevlja neispravna. 

Opština Pljevlja raspisala je 8. avgusta  2019. godine otvoreni postupak javne nabavke za adaptaciju unutrašnjosti prvog sprata zgrade Društveno političkih organizacija. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja procjenjena vrijednost radova je 80 hiljada eura sa PDV-om. Otvaranje ponuda obavljeno je  3. septembra 2019. godine. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda konstatovala je da su na tender stigle dvije ponude. Ponude su dostavila preduzeća „Ving“ DOO Pljevlja i Tehnogradnja DOO Pljevlja. Ponuda „Tehnogradnje“ DOO Pljevlja u iznosu od 73.213,69 eura ocjenjena je kao ispravna tako da je „Tehnogradnja“ izabrana kao najpovoljniji ponuđač. Ponuda „Vinga“ ocjenjena je kao neispravna. 

Od dana uručenja rješenja „Tehnogradnji“ kao najpovoljnijem ponuđaču čekaće se rok od 10 dana za žalbe nakon čega će se potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem. 

Otvoreni postupak javne nabavke za izvođenje radova na zamjeni toplovodnih instalacija – linija jedan opština Pljevlja raspisala je 9. avgusta 2019. godine. Procjenjena vrijednost radova je 40.500 eura sa PDV-om. Otvaranje ponuda obavljeno je 4. septembra 2019. godine. Na tender su stigle dvije ponude. Ponude su dostavile preduzeća Em energo inžinjering  DOO Podgorica i Ening DOO Nikšić. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda konstatovala je da su obadvije ponude neispravne tako da je obustavljen postupak. O narednim aktivnostima građani će biti blagovremeno obavješteni.