Naslovna Sport Košarka FIBA 3×3 turnir ‘Baci drogu u koš’ u srijedu i četvrtak u...

FIBA 3×3 turnir ‘Baci drogu u koš’ u srijedu i četvrtak u Pljevljima!

0

Tradicionalni, 12. po redu, basket turnir ‘Baci drogu u koš‘, organizuje ‘Opština Pljevlja – Sekreterijat za društvene djelatnosti’ u saradnji sa ‘3×3 Montenegro’.

Turnir će ujedno biti i 7. po redu na 3×3 VOLCANO 2K19 turneji, a svi basketaši 2002. godište i stariji mogu prijaviti ekipu na 3×3 Montenegro Instagram profilu. Pobjednike i finaliste očekuje novčana nagrada, a igrači će, u skladu sa učinkom, dobiti i bodove na FIBA 3×3 svjetskoj rang listi. Kako nam je rekla sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović, Pljevljake očekuje zanimljiva dvodnevna zabava.

-Terenski kompleks će biti montiran na Trgu 13. jul, a turnir traje 2 dana, oba sa početkom u 16h.  Publika će pored vrhunskog basketa, imati priliku da uživa i u zabavnom programu, kao i da učestvuje na ‘VOLCANO Challenge’ takmičenjima za publiku, za šta su organizatori spremili vrijedne nagrade. Na programu su takodje i aktivacije za najmladje, a za dobru atmosferu zaduženi su i DJ i voditelj programa, kazala je Salihović.

Turnir će se prenositi uživo na MNE sport TV.