Naslovna Vijesti Društvo ZAMJENA VODOVODNE MREŽE I FEKALNE KANALIZACIJE U PET GRADSKIH ULICA

ZAMJENA VODOVODNE MREŽE I FEKALNE KANALIZACIJE U PET GRADSKIH ULICA

0

Vodovod tokom ovog ljeta zamijeniće vodovodne cijevi i cijevi za fekalnu kanalizaciju u pet gradskih ulica. Ukupna vrijednost radova je 101.066.18 eura.

Radovi su završeni ili su pri kraju u dvije gradske ulice, Zekerijaha Ćinare, gdje je ukupna vrijednost radova iznosila 5.270.50 eura i u ulici Tanasija Pejatovića gdje je ukupna vrijednost radova iznosila 14.936.77 eura.

Potpisan je ugovor sa Opštinom Pljevlja kao investitorom o kompletnoj rekonstrukciji vodovodne mreže i fekalne kanalizacije u još tri gradske ulice. Radovi će uskoro početi u ulici Narodne omladine, od Zelengore do ulice Voja Đenisijevića a ukupna vrijednost radova je 24.752.12 eura.

Vodovodna mreža i mreža fekalne kanalizacije biće zamijenjena i u ulici Mirka Pejatovića a ukupna vrijednost radova u toj ulici iznosi 27.168.43 eura.

Za ovu godinu planirano je da se izmijeni vodovodna mreža i mreža fekalne kanalizacije i u Sarajevskoj ulici a vrijednost tih radova iznosiće 28.938.36 eura.

Investitor radova je Opština Pljevlja a DOO „Vodovod“ ima rok da završi radove 30 dana od početka izvođenja radova.

Treba napomenuti da je DOO „Vodovod“ završio radove  u ulici Zekerijaha Ćinare i Tanasija Pejatovića prije roka. Radovi u ovim ulicama su počeli 15. jula a kompletni radovi biće završeni nedelju dana prije ugovorenog roka.

Svi radovi izvode se po dinamici i u dogovoru sa Opštinom Pljevlja kao investitorom, zbog toga što će nakon završetka i izmjene vodovodne mreže i mreže fekalne kanalizacije ove ulice biti kompletno presvučene novim slojem asfalta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.