Naslovna Kultura Velika ljetnja žurka na Trgu 13. Jul

Velika ljetnja žurka na Trgu 13. Jul

0

Večeras u 21 sat na Trgu 13. jul održaće se Velika ljetnja žurka. U programu učestvuju tri benda: „Vertigo“, „Britke sablje“ i Filip Mitrović i Antidepresiv bend.

U organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja večeras na Trgu 13.jul počinje Velika ljetnja žurka u 21h.

 Tim povodom sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović je kazala

“Nismo imali koncert za 13. Jul, ali osjećamo da naši sugrađani traže nešto na Trgu da se dešava, tako da  smo napravili koncert koji se zove “ Velika ljetnja žurka”na Trgu 13. jul večeras 21. avgusta sa početkom u 21h. Žurka će trajati kasno do iza ponoći, ja se nadam bar do 1h da ćemo imati živu muziku ovde na Trgu. Počeće naš domaći bend “Vertigo” iz Pljevalja sa Nikolinom Bajović vokalnim solistom. Oni sviraju heri metal rok nešto malo kako to kažu muzičari tvrđi zvuk. Zatim krećemo sa gostima iz Lazarevca bend “Britke sablje” koji će svirati isto rok muziku, više će pratiti domaće izvođače. To je bend koji se okupio 2017.godine ali su iskusni muzičari, njih četvorica klasična rok postavka. Onda negdje prije ponoći krećemo sa gostima iz Beograda to je Filip Mitrović sa bendom “Antidepresiv”. Oni će svirati nešto malo popa i roka predpostavljam više domaći pop i rok, možda se neki narodnjak u svemu tome omakne tako da mislim da će biti izuzetno interesantno na Trgu i zaista Velika ljetnja žurka.”