Naslovna Vijesti Društvo Polazak prvačića u OŠ,,Salko Aljković“

Polazak prvačića u OŠ,,Salko Aljković“

0

Naši najmlađi sugrađani koji ove godine kreću u prvi razred sa nestrpljenjem iščekuju da zakorače u hodnike svoje nove obrazovne ustanove.Tim povodom u OŠ ,,Salko Aljković“ organizovala je svečanost za svoje nove članove.

Direktor škole Faik Muhović obratio se prisutnima i poželio srećan početak školovanja osnovcima koji ove godine kreću u školu.U ime kolektiva i u svoje lično ime zhvalio se roditeljima što su svojim prisustvom uveličali ovaj veliki dan za svakog đaka prvaka.Posebno se zahvalio  na prisustvu Emini Salihović sekretarki Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja.

,,Polazak u školu je veliki izazov i prekretnica u životu svakog djeteta.Septembarsko zvono poziva u školu nove i stare đake otvara nove horizonte znanja životne puteve,puteve prijateljstva ,druženja ali i obaveze “-kazao je direktor škole Faik Muhović.

Svečanosti je prisustvovala i Emina Salihović predsjednik Sekretarijata za društvene djelatnosti.

Predsjednik Emina Salihović je u ime Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja i u svoje lično ime poželjela prvacima srećan prvi dan u ovoj obrazovnoj ustanovi. Nastavnicima je poželjela uspješnu radnu godinu.