Naslovna Sport Odbojka Majda Čakar sa kadetkinjama brani zlato

Majda Čakar sa kadetkinjama brani zlato

0

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore koju predvodi selektor naše seniorske reprezentacije Nikola Masončić okupila se u Verde Complexu  i počela pripreme za balkansko prvenstvo koje ce se održati  od 20-24 avgusta u Bosni i Hercegovini.Osim naše selekcije na balkanskom prvenstvu učestvuju i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Grčke, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Rumunije, Albanije, Turske i Kosova.  Crna Gora koja brani titulu osvojenu prošle godine-zlato.Igrace u grupi B sa Srbijom i Albanijom. Među pozvanim reprezentativkama  je Majda Čakar  iz O.K.,,Rudar“-iz Pljevalja

Tek joj je 15 godina,a već je osvojila zlatnu medalju Balkana prošle godine i proglašena najboljim korektorom na Balkanu.

Osvojila je pionirsku titulu prvaka sa O.K.,,Rudar“-Pljevlja i titulu prvaka Crne Gore na školskom takmičenju sa Gimnazijom,,Tanasije Pejatović“.

Važi za jednu od najtalentovanih odbojkaških igračica na ovim prostorima i šire.

Za Majdu su pokazali interesovanje klubovi iz Turske i drugih zemalja.Majda je najzahvalnija za svoj meteorski uspjeh svojim trenerima Ani Marković i Nataši Marković.

Na kraju treba napomenuti da je Majda odličan đak prvog razreda Gimnazije,,Tanasije Pejatović“.