Naslovna Vijesti Biznis Jovanović vršilac dužnosti direktora Termoelektrane Pljevlja

Jovanović vršilac dužnosti direktora Termoelektrane Pljevlja

0

Mjesto direktora ostalo je upraženjeno nakon što je Vladimir Šestović podnio ostavku poslije ekološkog akcidenta, koji se dogodio 4. jula, kada je došlo do pomora velike količine ribe u rijeci Vezišnici i Ćehotini, usljed ispuštanja otpadnih voda iz TE

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore je za vršioca dužnosti direktora Termoelektrane (TE) Pljevlja menovao je Luku Jovanovića, direktora sektora Proizvodnje u EPCG.

Mjesto direktora ostalo je upraženjeno nakon što je Vladimir Šestović podnio ostavku poslije ekološkog akcidenta, koji se dogodio 4. jula, kada je došlo do pomora velike količine ribe u rijeci Vezišnici i Ćehotini, usljed ispuštanja otpadnih voda iz TE.

Šestović će obavljati poslove pomoćnika izvršnog rukovodioca za poslove termoenergetike.

„Cijeneći njegovo prethodno iskustvo, kolega Vladimir Šestović će, u narednom periodu, obavljati poslove pomoćnika izvršnog rukovodioca za poslove termoenergetike“, odgovoreno je na pitanje “Vijesti” iz Sektora za korporativne komunikacije EPCG.

Zbog ekološkog akcidenta policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Šestovića i još četiri odgovorne osobe u Termoelektrani Pljevlja.

Izvor:Vijesti