Naslovna Sport Fudbal Cilj ostati neporažen

Cilj ostati neporažen

0

U 6. KOLU “TELEKOM” 1. CFL RUDAR GOSTUJE U GOLUBOVCIMA

Dueli Zete i Rudara uvijek su bili atraktivni i donosili rezultatsku neizvjesnost, ali nikada Zeta nije bila izraziti favorit kao što je to slučaj danas. Naravno ne ide Rudar put Golubovaca sa bodvima na tacni, ali zbog svega što se dešava ili se dešavalo u Rudaru Pljevljacima bi bod bio kao kuća. Poznata je priča kako je Rudar počeo ovo prvenstvo i to da se igrači polako navikavaju na rad Edisa Mulalića, da tek upoznaju jedni druge, ali druge stvari povećali su glavobolju stručnom štabu. Zbog nepripremljenosti povrede su sve češće, tako da su za ovu utakmicu pod znakom pitanja, Vuković, Tomašević, Perišić, Seratlić…, no i pored toga Pljevljaci će pokušati svim silama da ostanu neporaženi. Naravno mnogo toga će zavisti od odbrane, a trener golmana Rudara je Miloš Radanović koji je sa Rudarom osvojio sve što se može osvojiti u Crnoj Gori.

Nije ništa novo ako kažem da je Zeta favorit, ali naš cilj je ostati neporažen. Gledali smo Zetu vidjeli smo da se radi o kvalitetnoj ekipi, ima tu dosta igrača koji su igrali u Rudaru, koje odlično poznajemo, ali ni mi njima nismo nepoznanica. Istina je da smo platili danak što smo nespremni ušli u prvenstvo, ali nama je svaki bod veliki, a za nas bi veoma značajno bilo da ne dočekamo prvenstvenu pazu poslije poraza, kazao je Radanović.

Utakmica Zeta-Rudar počinje u 16 i 30, a sudiće je Radoje Pajović iz Podgorice sa pomoćnicima Danijelom Devićem i Nikolom Vujovićem iz Bara. Četvrti sudija biće Podgoričanin Miraš Cerović. Sudije će kontrolisati Darko Kovačević iz Golubovaca, dok će delegat utakmice biti Božidar Bulatović iz Podgorice.

U ostalim utakmicama šestog kola sastaju se: Podgorica-Iskra (16), Kom-Sutjeska (16 i 30), Budućnost-Grbalj (16 i 30) i Petrovac-OFK Titograd (19).

Tabela

1.BUDUĆNOST5+913
2.SUTJESKA5+610
3.ISKRA5+210
4.ZETA5+16
5.PODGORICA5-16
6.GRBALJ505
7.OFK TITOGRAD505
8.KOM5-35
9.PETROVAC5-54
10.RUDAR5-93