Naslovna Sport Ostalo Zapaženi nastupi takmičara SRK „Lipljen“ na državnom prvenstvu i međunarodnim...

Zapaženi nastupi takmičara SRK „Lipljen“ na državnom prvenstvu i međunarodnim takmičenjima

0

Ribolovci  SRK „Lipljen“ postigli su  dobre   rezultate na držvnom prvenstvu  i međunarodnim takmičenjima. Međutim,  dobri rezultati, pali su  u drugi plan nakon ekološke katastofe  i pomora ribe u Ćehotini.

Postignuti su sledeći rezultati::

Državno prvenstvo na kanalu Morača

Na državnom prvenstvu koje je održano  u Podgorici  na kanalu Morača, u pionirskoj konkurenciji   ekipa SRK „Lipljen“ osvojila je prvo mesto.  Pionirsku ekipu  činili su:

1.Sami Talić , drugo mjesto  pojedinačno

2.Almin Talić , treće  mjesto pojedinačno

3.Andrej Krupa, četvrto mjesto pojedinačnoU seniorskoj konkurenciji ekipa SRK „ Lipljen“  zauzela je treće mjestto. Ekipa u sastavu:  Asad Talić, Nikola Medojević, Nikola Jović, Nedim Bašić  i Darko Devedžić. 

Svi takmičari SRK „Lipljen“ koji su učestvovali na državnom prvenstvu, izborili su plasman u majstoricu- izbor za reprezentaciju.

Vođa puta bio je  Brajković Ivan.

56. MOSI Sokolac 2019.

Članovi SRK „Lipljen“  predstavljali  su ekipu Pljevalja na 56. MOSI Sokolac 2019.

Ekipa u sastavu  Darko Devedžić, Asad Talić i  Nikola Jović zauzela je 10. mjesto od  14. ekipa.

Na PARA MOSI Sokolac 2019,  Pljevlja je predstavljao član SRK „Lipljen“, Duško Čolović. On je osvoji  drugo mjesto i srebrnu medalju.

Vođa puta bio je  Senad Ćirlija.

Kup „Prijepolje2019“

Nakon MOSI, ekipa  „Lipljena“ učestvovala je  na  međunarodnom takmičenju  kup  „Prijepolje 2019“.  

U Prijepolju ekipa  ekipa SRK „Lipljen“ u sastavu  Asad Talić, Nikola Jović, Ivan Brajković,    ostvarila je izvanredan rezultat. Oni su zauzeli prvo mjesto  u konkurenciji   15 ekipa.

Vođa ekipe bio je Senad Ćirlija.

Kup Lučana

Na takmičenju u Lučanima  ekipu SRK „Lipljen“ predtavljali su Dragan Milić,Senad Ćirlija i Ramiz Talić. Oni su zauzeli 11. mjesto u konkurenciji  15 ekipa.  Pojedinačno,  Ramiz Talić bio je treći u sektoru.

KUP Bajina Bašta

Na takmičenju u Bajinoj Bašti ekipu SRK  „Lipljen“ predstavljali su Ivn Brajković, Nikola Jović i Senad Ćirlija. Pojedinačno  Nikola Jović,  osvojio je drugo mjesto u sektoru.

Kup Arilje                     

Na takmičenju u Arilju ekipa „Lipljena“ nastupila je u sastavu Dragan Milić, Ramiz Talić i Asad Talić. Dragan Milić zauzeo je treće mjesto u sektoru.

Iz kluba SRK „Lipljen“ uputili su posebnu zahvalnost Nikoli Pekoviću  koji je  nagradio pionire  Lipljena komplet opremom, patike i trenerke.