Naslovna Najnovije vijesti VIMBDLON: Trio na terenu – Đokoviću najlakše, teži rivali za Tipsarevića i...

VIMBDLON: Trio na terenu – Đokoviću najlakše, teži rivali za Tipsarevića i Kecmanovića

0

Kladi se na fenomenalnu ponudu na Vimblodona u Meridianu, jer nakon svakog kola turnira nagrađuju 5 igrača bonusom! A za one najupornije koji budu igrali svako kolo tu su fantastični glavni bonusi: 1 mjesto 150€ bonusa, 2. mjesto 100€ bonusa i treće mjesto 50€ bonusa.

U drugom kolu Vimbldona u srijedu će nastupiti Đoković, Tipsarević i Kecmanović

Novak Đoković sastaće se s Denisom Kudlom iz Sjedinjenih Američkih Država, biće to njihov prvi susret. Đoković je apsolutni favorit, dok je na Kudlu koeficijent za pobedu 16.Ako mislite da će mu Kudla uzeti set, odnosno da će Novak pobijediti sa 3:1, kvota je 3.75!Ukoliko očekujete nevjerovatnih pet setova i pobjedu Đokovića, kvota je takođe nevjerovatna – 15!

Protivnik Janka Tipsarevića u drugom kolu je Južnoafrikanac Kevin Anderson. Sastajali su se dvaput i međusobni skor je 1:1. Janko je veliki borac, ali povrede su ga sprečile da još više napreduje. Međutim, ako je on vaš favorit i odigrate na njegovu pobjedu, to možete naplatiti po kvoti 9.00! Nadimak Tipsarevića je „Maratonac“, pa ukoliko je vaš pik svih pet setova – čeka vas kvota 5.00!Pobjedu Janka od 3:2 Meridian plaća kvotom 17, a trijumf Andersona istim rezultatom 6.80!

Mladi Miomir Kecmanović u prvoj rundi trećeg Grend slema sezone ostavrio je i prvu pobjedu u karijeri u Londonu, a s druge strane mreže u ovom kolu čeka ga Benoa Per iz Francuske, s kojim do sada nije odmjeravao snage. Skoro je egal što se kvota tiče, pa je tako trijumf Pera 1.69, a Kecmanovića 2.14 – dakle očekuje se da presude nijanse.Ukoliko mislite da će Kecmanović pobijediti uz manje od 40 gemova, Meridian vas časti kvotom 4.50!Trijumf Pera u pet setova nosi kvotu 5.20, a Kecmanovićevu pobedu od 3:2 možete naplatiti po kvoti 5.60.

Veliki broj najzanimljivijih igara za ove i ostale mečeve možete potražiti na sajtu meridianbet.me