Naslovna Najnovije vijesti Pljevlja u sveukupnom plasmanu druga na 56.MOSI Sokolac 2019

Pljevlja u sveukupnom plasmanu druga na 56.MOSI Sokolac 2019

0

Pljevaljski sportisti su ostvarili  veliki uspijeh na 56.MOSI Sokolac 2019. U sveukupnom plaamnau zauzeli su drugo mjesto odmah iza domaćina, koji je imao predstavnike u svim sportkim disciplinama. Pjevaljski sportisti ponovili su uspijeh iz  Priboja.

Sportisti iz Pljevalja  osvojili su 915 bodova,dok  su sportisi Sokolca osvojili 1451 bod, treće mjesto   pripalo je ekipi Rogatica sa 832 boda.

Veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima  na 56. MOSI u Sokolcu izrazila je  Sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emine Salihović.

-Pozdravljam sportiste koji su ostvaruli za mene ocekivan uspjeh jer ozbiljno radimo na vrhunskim rezultatima u svim sportovima. Dali smo im veliku podrsku i obezbjedili dobru logistiku, kazala je  Sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović

U muškoj konkurenciji  Pljevlja su bila druga  sa 697 bodova, Sokolac prvi  sa 914 bodova, a treći su bili sportisti iz Berana  sa osvojenih 575 bodova. 

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je ekipi Sokolca, drugo ekipi Priboja, treće mjesto zauzela je ekipa Požege.

Za najbolje sportiste   56. MOSI proglašeni su   sportisti  iz Sokolca, atletičarka  Mladena Petrušić sa osvojene   4 zlatne medalje  i atletičar  Stefan Ćuković sa 2  osvojena zlata.

Naredne MOSI održavaju se u Novoj Varoši.