Naslovna Društvo Petogodišnjak iz Pljevalja u udesu zadobio lakše tjelesne povrede

Petogodišnjak iz Pljevalja u udesu zadobio lakše tjelesne povrede

0

Dječak je sa majkom trebalo da pređe ulicu, dok je iz pravca Ilijinog parka nailazilo vozilo marke „audi” hercegnovskih registarskih oznakaPetogodišnji dječak iz Pljevalja povrijeđen je u udesu koji se juče dogodio u Igalu. Kako je prenio Radio Jadran, dječak je zadobio lakše tjelesne povrede. Do nezgode je došlo kada se petogodišnjak prije prelaska ulice istrgnuo majci iz ruke.

Kako prenosi Radio Jadran, dječak je sa majkom trebalo da pređe ulicu, dok je iz pravca Ilijinog parka nailazilo vozilo marke „audi” hercegnovskih registarskih oznaka.Vozač je zakočilo, a dječak jeudario bočnim dijelom tijela u auto.

Zadobio je lakše tjelesne povrede, pa je odmah prebačen u ambulantu u starom dijelu Instituta, gdje su ga pregledali dežurni doktori. Nakon toga je prebačen u Hitnu pomoć u Domu zdravlja.

Nezgoda se dogodila oko 13 časova, a saobraćaj je do završetka uviđaja bio otežan.

Dan ranije, saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđena takođe maloljetna lica dogodila se u Podgorici. Tada je u Ulici Jovana Tomaševića došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su povrijeđena tri dječaka. Srećom, povrede koje su zadobili nijesu opasne po život, a dječaci su nakon udesa prevezeni u Dječiju bolnicu, gdje je obavljen detaljni pregled i gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Tokom dana 17 udesa

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba povrijeđena teže, a 13 lakše.

Policija je oduzela 21 vozačku dozvolu i deset pari registarskih oznaka.

Izdat je 451 nalog za uplatu novčanih kazni i podnijeto 39 prekršajnih prijava.

Izvor: DAN

Mirjana Sandić učesnica projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira ZZZ CG