Naslovna Najnovije vijesti OO DPS Pljevlja poziva Demokrate da „svoje duševne boli ne liječe na...

OO DPS Pljevlja poziva Demokrate da „svoje duševne boli ne liječe na Pljevljima i Pljevljacima“

0

Uzrok pojačane nervoze koju imamo priliku poslednjih dana da uočimo kod Demokrata je gubitak jedne za drugom opština. Ruše im se biznis planovi koje bi da sprovode sa svojim novim partnerima, nestaje iluzija o pobjedama jer svakim danom stiže ih novi poraz, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratska partija socijalista Pljevlja.

OO DPS Pljevlja poziva Demokrate da „svoje duševne boli ne liječe na Pljevljima i Pljevljacima“.

„Svako ko živi u ovom gradu zna koliko je naša partija doprinijela poboljšanju života građana. Za razliku od njih koji samo znaju da kritikuju i umišljaju, građani znaju i vide koliko se radilo i radi u Plevljima. Dom kulture, Dom za stare, gradski kolektor, kilometri ulica u gradu, sportski tereni, glavna ulica samo su neki od projekata koje je vlast u Pljevljima realizovala. Ako dodamo i završetak radova na izgradnji puta Pljevlja – Bijelo Polje, početak radova na putu Pljevlja – Metaljka i niz drugih projekata onda je jasna nervoza današnjih Demokrata a dojučerašnjih ljutih Mandićevih jurišnika“, navode u saopštenju.

Demokrate, kako dodaju, treba da se ostave Pljevalja.

„Vas veće muke muče. Bolje da se zabrinete oko Budve i Budvana, jer kako ste krenuli, blokiraćete rad još jedne opštine koja živi od turizma u sred turističke sezone, kao što ste već billi uradili u Kotoru“, zaključili su u saopštenju.